author Call Us: 012-628 4068

Compare Listings

Description

HARGA BERMULA RM293K SAHAJA!!

Dibuka untuk Pendaftaran sekarang!!

– 4 bilik 3 bilik air(2 MASTER BEDROOMS!)
– Pegangan kekal (Freehold)
– Rm293,888 onwards!
– 930sf
– Rebate 9%
– Maintenance Fees Rm0.22 Psf
– Free SPA Legal Fees
– Free 2x Carparks
– Gated & Guarded
– 3 Tiers of Security
(Guard House,Lift Lobby,Lift to Individual Floor)
– 24 hours Security
– Booking Fees Rm1000 sahaja
– Dijangka Siap 2022
– 3 Minute To MRT & KTM Station


KAJANG – KAWASAN YANG SEDANG PESAT MEMBANGUN

Seperti yang kita semua sudah sedia maklum, kawasan sekitar Kajang dan Bangi kini sedang pesat membangun. Banyak projek-projek perumahan dan komersil sedang dan telah dibangunkan di kawasan ini.

JARINGAN LEBUHRAYA

Dengan adanya jaringan lebuhraya dan kemudahan akses termasuklah MRT, perjalanan ke kawasan ini sangat pantas dan mudah. Anda boleh naik MRT, KTM, dan LRT saje untuk ke pusat bandar KL atau ke KLIA tanpa perlu memandu kereta dan mencari/membayar parking. Projek ini juga berdekatan dengan lebuhraya Kajang Silk, Cheras-Kajang Expressway, LEKAS, KL-Seremban Expressway, Damansara-Puchong Highway dan Lebuhraya Utara-Selatan.

KEMUDAHAN AWAM

Tambahan pula, dengan kemudahan infrastruktur yang lengkap termasuklah lot kedai, pejabat, restoran, pasaraya dan lain-lain fasiliti yang terletak dalam lingkungan 4km radius daripada tapak projek ini, anda tak perlu nak berjalan untuk membeli belah, makan dan bersosial dengan rakan taulan serta sahabat handai.

Dengan MRT/KTM, dari Kajang dari Pusat Bandaraya Kuala Lumpur hanya mengambil masa 20 minit, manakala perjalanan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dari Kajang akan mengambil masa kira-kira 30 minit.


6 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB MEMILIKI UNIT INI:-

  1. Modal yang RENDAH: Dengan modal permulaan serendah RM1,000 sahaja, anda MAMPU memiliki satu unit hartanah yang mempunyai 4 bilik(ada 2 master bedroom!) dan 3 bilik air. Susah nak percaya kan? Kami pun tak percaya mulanya sehinggalah kami tengok floor plan ni.
  2. Harga yang BERBALOI: Harga bermula dari  RM293,000 untuk UNIT ini. Mana nak cari rumah 4 bilik harga kurang dari RM300K di kawasan Kajang/Bangi ni? Hanya di projek ni saje!
  3. Akses yang MUDAH: Memang senang anda nak bergerak ke mana-mana sahaja sebab jaringan lebuhraya yang lengkap dan tersusun ada di sekitar projek ini. Nak ke KLIA pun tak jauh, nak ke Jalan Reko dekat jer, nak ke KLCC, pusat bandar KL dan Shah Alam pon cepat sebab ada HIGHWAY;
  4. Fasiliti yang LENGKAP: Hartanah ini dilengkapi dengan kemudahan yang lengkap untuk anda dan keluarga. Ini termasuklah 2 swimming pool (adult pool dan children wading pool), gymnasium, children playground, multi-purpose hall, ruang BBQ dan macam-macam lagi. So, anda boleh beriadah bersama keluarga, teman-teman dan saudara mara anda hanya di bawah unit yang anda tinggal;
  5. Banyak KEMUDAHAN dan INFRASTRUKTUR: Kalau anda malas nak drive dan lebih suka berjalan kaki untuk ke kedai, ke restoran atau ke pasaraya, anda tak perlu risau sebab semuanya berada di sekeliling projek ini. Nak makan, Jalan Reko ada. Area situ pun banyak port makan-makan yang sedap. Stesen bas pun tak jauh. KTM tak payah cakap la, 10 minit jalan dah sampai dah.
  6. Legal fees PERCUMA: Ya, anda tak perlu membazir duit sebab legal fees ditanggung sepenuhnya oleh Pemaju!

Akhir sekali, anda juga boleh dapat PERCUMA advise dari saya sendiri berkenaan urusan jual-beli, urusan loan dan urusan pindahmilik. Semuanya akan saya uruskan SECARA PERCUMA DAN PANTAS!

Hubungi (SMS/WhatsApp/call):
http://www.wasap.my/60126284068 atau klik chat box kat sebelah kanan anda tu.

  • City: Kajang
  • State/county: Selangor
  • Country: Malaysia

Detail

Updated on January 28, 2020 at 5:38 pm

  • Price: From RM293,000
  • Property Size: 930 Sq Ft
  • Bedrooms: 4
  • Bathrooms: 3
  • Parking: 2
  • Year Built: 2022
  • Property Type: Apartment
  • Property Status: For Sale
  • Land Title: Commercial
  • Tenureship: Freehold

Floor plans

Single Type

  • Size: 930
  • Rooms: 4
  • Baths: 3
  • Price: RM293,000

WalkScore

walkscore51 / Somewhat Walkable more details here

What's Nearby?

powered by yelp

Education

  • Sekolah Memandu Mazris (3.66 km)
    1 reviews
  • Universiti Kebangsaan Malaysia (3.97 km)
    1 reviews
  • Universiti Tenaga Nasional (6.55 km)
    1 reviews
  • Pusat Latihan Memandu Cemerlang (7.84 km)
    1 reviews
  • Cherie Hearts - Seri Kembangan (13.21 km)
    1 reviews

Restaurants

  • Restoran Sri Nangka (3.37 km)
    1 reviews
  • Restoran Kee V (2.18 km)
    1 reviews
  • Restoran Sri Bestari KK (2.26 km)
    2 reviews
  • Murtabak Singapura (2.14 km)
    2 reviews
  • Restoran Gulai Panas Mak Tok (2.4 km)
    1 reviews

Shopping

  • Cziplee Book Distributors (2.58 km)
    2 reviews
  • Prelovedmadnessale (2.99 km)
    1 reviews
  • Popular Bookstore @ Leisuremall (9.66 km)
    1 reviews
  • Daiso (3.92 km)
    1 reviews
  • Miss T (3.92 km)
    1 reviews

Page Views

Schedule a Tour

Your information

Similar Properties

FromRM450,000RM446/Sq Ft
lakefront 385x258 - LakeFront Homes

LakeFront Homes

Persiaran Semarak Api, Cyberjaya, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia

Beds: 3Baths: 2Sq Ft: 1010

Apartment

Muslim Affandi

1 year ago

FromRM450,000RM446/Sq Ft

Beds: 3Baths: 2Sq Ft: 1010

Apartment

1 year ago

RMRM310,000RM289/Sq Ft
simfoni 385x258 - Simfoni 1

Simfoni 1

Taman Jasmin, Kajang Technology City, Kajang, Selangor, 43500, Malaysia

Beds: 3Baths: 2Sq Ft: 1073

Apartment

Muslim Affandi

8 months ago

RMRM310,000RM289/Sq Ft

Beds: 3Baths: 2Sq Ft: 1073

Apartment

8 months ago

FromRM620,000RM427/Sq Ft
5 385x258 - Verdi Eco-dominium

Verdi Eco-dominium

Symphony Hills, Persiaran Bestari, Cyber 9, 63000 Cyberjaya, Selangor, Malaysia

Beds: 3Baths: 3Sq Ft: 1453

Apartment

Muslim Affandi

1 year ago

FromRM620,000RM427/Sq Ft

Beds: 3Baths: 3Sq Ft: 1453

Apartment

1 year ago

FromRM295,000RM366/Sq Ft
4 1 385x258 - 3R2B New Freehold Condo@Kota Warisan

3R2B New Freehold Condo@Kota Warisan

Jalan Warisan Megah 1/9, Kota Warisan, Bandar Baru Salak Tinggi, Selangor, 43900, Malaysia

Beds: 3Baths: 2Sq Ft: 807

Apartment

Muslim Affandi

8 months ago

FromRM295,000RM366/Sq Ft

Beds: 3Baths: 2Sq Ft: 807

Apartment

8 months ago


No Review ( 0 out of 5 )

    Write a Review

    Login for Review
    puteriElaisha1 150x150 - Puteri Elaisha

    PREVIOUS PROPERTY

    Puteri Elaisha

    NEXT PROPERTY

    Freehold Township @KL South

    facade 150x150 - Freehold Township @KL South